Vi lever livet

Kom precis hem efter att ha lussat någonstans i Waterloo hos en organisation. Det var ett väldigt bra framträdande och en väldigt fin lokal, dock kanske inte den bästa för sång men jag tycker att det var bra ändå. Nu ska vi snart spela monopol, får se hur det går har aldrig riktigt haft så god hand med det där spelet, men det ska bli kul i alla fall!

Igår kväll var vi några stycken och hade julbak hos trillingarna, det var det mysigaste på länge. Vi gjorde chokladbollar, chokladkaka, american cookies, knäck och pannkakor. Gu så gott, men så mätta vi blev. Vi kollade även på Diselråttor och sjömansmöss, en av de bästa julkalendrar som har gått på TV.

Senare på kvällen bestämde vi oss för att dra till Touch Down, var ett tag sedan man var där och det var roligt. Fast mindre kul var det när Michelle stukade foten och då åkte vi hem, fast det var rätt så skönt det  ändå, hehe ^^.

Ska försöka locka till mig lite bilder från Jennifer från gårdagens julbak och från kvällens lussefirande och lägga upp så snart på bloggen.

Vi ses och hörs!

Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0