Vårvinda friska leka

Ja, nu är våren här. I alla fall var den det idag och förhoppningsvis till det skiftar till sommar. Såg snödroppar och solen var framme, fåglarna kvittrade och det var ändå sju grader ute när jag gick med Jennifer till Carrefour. Vilket bara måste tyda på att våren är kommen.

För att byta samtalsämne så där bara så måste jag erkänna att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Exempelvis har jag inte skrivit om vad jag gjorde förra helgen då jag hade permission. Jennifer och jag drog lördagskvällen till ett gäng norskar som bodde strax utanför Bryssel för att dem hade fixat en hemmafest och där träffade vi i sin tur  en massa andra norskar som var väldigt trevliga, i vilket fall som helst så låter men alltid glada oavsett. Kvällen var väldigt lyckad och kul att lära känna fler nya människor.

Innan vi åkte dit stannade vi till i Bryssel och satte oss på Delirium. En öl bar som var hur mysig som helst alla verkade så chilla som var där och inredningen var ascool verkligen och dessutom har de hur många olika ölsorter som helst och många konstiga smaker på öl också, till exempel banan öl, mango, coccos och många fler. Mycket trevligt.


(Källa:http://travelsort.com/blog/brussels-for-foodies)
Se bara på inredningen asså, så häftigt.

(Källa:http://blog.travelpod.com/travel-photo/katdiana/1/1275699391/delirium-cafe.jpg/tpod.html)

Kolla bara på alla dessa ölkranar eller vad man kan kalla det.


Annars är det inget nytt som hänt denna veckan tror jag inte faktiskt. Hade roligt i och för sig i måndags när Stephanie, Jennifer, Natalie och jag tog massa foton till vårt svenska projekt när vi skulle göra en serie med St Göran och Draken, en medeltid historia typ.

Ha det bra så länge så ska jag lova att bli bättre med uppdateringen!!

Puss och Kram

Linda

Do you know what I did today....

Dagens agenda såg ut så här:

Skola

Bryssel

Hem till middagen

Plugga en stund

Nu: Top Model Sverige


See you!

 


Nya EU-parlamentarikerna

Dagens bilder som är från Jennifers kamera




De nya eu-parlamentarikerna? Kanske, det är iaf Gym 2 på EU-parlamentet.




Jag i plenisalen där alla de olika länderna i EU brukar sitta och rösta och ha debatter.




Ni vet säkert att jag är tillbaka från lovet och det är nu skola som vanligt, men hela veckan har faktiskt inte varit som vanligt. Idag fick alla tvåor på gymnasiet och besökte Norway House, EU parlamentet och EU parlamentariet. 

För er som inte vet vad EU-parlamentariet är kan man säga att det är som Universeum förutom att det handlade om politik och historia om EU istället för djur och naturvetenskap.

Nu kallar sängen, dags att sova.
Kanske kolla på ett Hem till midgård avsnitt innan... som belöning för att jag har suttit och pluggat timmarna efter middagen...hehe

Nattinatti

RSS 2.0